Ne focusăm exclusiv pe găzduirea de servere VPS la preţuri mici si performanţă maximă. Pentru profesionişti.

Fără contracte de semnat, fără taxe de instalare. Poţi să treci la alt VPS mai slab sau mai puternic. Tarifarea se face lunar, poţi să renunţi oricând la VPS.
Servere Virtuale Private (VPS)

Soluţia VPS develbox.ro oferă performanţă la un raport preţ/calitate imbatabil. Folosim ca solutii de virtualizare Xen si OpenVZ pentru a instala distribuţia de linux dorită, pentru a rezerva memorie şi procesor garantate şi apoi serverul tău virtual VPS e gata de lucru.

De ce să foloseşti un VPS ?

Oferta develbox.ro bazată pe vps-uri umple golul dintre găzduirea de bază (html, php & mysql shared - la preţuri excelente de altfel, dar neconfigurabile şi fără un control total) şi soluţia serverelor dedicate (cu cheltuieli lunare şi/sau iniţiale consistente). Astfel opţiunea 256.box VPS este imbatabilă în termeni de performanţă şi preţ comparată cu un hosting de bază, iar 1024.box VPS se compară cu un server dedicat dar la o fracţiune din preţul unuia. Şi orice vps iţi oferă acces ca root, restart-uri când doreşti, distribuţia linux preferată pe care poţi să instalezi ce aplicaţii doreşti.

Un vps develbox.ro poate:
  • să ruleze un server de aplicaţii JAVA
  • să servească aplicaţii Ruby on Rails folosind Mongrel, Apache sau Lighttpd
  • găzdui aplicaţii Python folosind framework-ul Django
  • rula baze de date mySQL sau Postgres
  • să execute aplicaţii PHP extrem de rapid
Preţuri mici, mici, mici...

Compară preţurile. Vei vedea că preţul unui server VPS este foarte avantajos. Cum e posibil? Optimizăm software-ul (da, chiar îl dezvoltăm) şi hardware-ul pentru o eficienţă maximă. Interfaţa de management a vps-urilor ne permite să nu pierdem timp cu instalarea sistemului şi a aplicaţiilor, cu restart-urile, cu alocarea resurselor. Competiţia? Trebuie să cumpere hardware scump şi să plătească mulţi oameni pentru acelaşi lucru. Şi nu facem mare tam-tam. Noi sperăm că furnizând servicii de calitate la preţuri excelente ne vei recomanda şi altor profesionişti care ştiu ce vor.