Termeni si Conditii de Utilizare

Politica de Confidentialitate
develbox.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, Politica de confidentialitate desfasurandu-se in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 completata cu Legea nr. 506/2004, care transpune Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European si a Consiliului privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, publicata in Jurnalul Oficial al Comunitatilor Europene nr. L 201 din 31 iulie 2002. develbox.ro - denumeste in continuare site-ul web detinut si operat de catre DOMO FIX SRL, J22/1568/2012, 30657976, Cont: RO86 VBBU 2511 IS15 5781 2701 , deschis la Volksbank. Termenul develbox.ro denumeste in prezentul document Societatea Comerciala DOMO FIX SRL, avand datele de identificare precizate mai sus.
Prezentul document reprezinta un acord intre develbox.ro si clientii sai, astfel incat utilizarea serviciilor oferite de develbox.ro presupune acceptarea si conformarea la prezentii Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii colectate si Confidentialitatea acestora
develbox.ro, prin intermediul site-ului web www.develbox.ro aduna si stocheaza informatii despre clientii sai, precum si vizitatorii site-ului web sus-numit. Aceste informatii sunt colectate in momentul in care navigati site-ul web, in momentul in care efectuati o comanda sau cand intrati in legatura telefonica cu unul dintre reprezentantii de vanzari develbox.ro sau cu departamentul nostru de suport tehnic. develbox.ro foloseste informatiile fara caracter personal pentru a putea identifica si diagnostica eventuale probleme cu server-ul si pentru a administra si imbunatatii serviciile si caracteristicile site-ului. Adresa dumneavoastra IP si alte informatii fara caracter personal pot fi folosite si pentru a aduna informatii si intocmi statistici cu privire la tiparele si tendintele traficului sau folosirea site-ului. Aceste informatii ne sunt de un real folos in demersul dezvoltarii continue a site-ului pentru o mai mare relevanta pentru vizitator. Informatiile cu caracter personal colectate sunt: nume, prenume, email, nume companie, adresa postala, cod postal, telefon mobil si fix, fax, numar de inregistrare la Registrul Comertului, Cod Fiscal si/sau Cod Numeric Personal. Compania noastra poate dezvalui datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra catre terti daca acest lucru este, in mod expres, cerut de lege sau cu buna-credinta in cazurile in care aceste actiuni sunt necesare pentru protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale companiei si ale site-ului curent, protejarea sigurantei personale a angajatilor si utilizatorilor de produse sau servicii. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite, fara consimtamantul dumneavoastra, institutiilor abilitate in caz de litigi/dispute privind fraudele. Prin intermediul prezentilor Termeni si Conditii sunteti de acord ca DEVELBOX sa furnizeze informatii autoritatilor care investigheaza incalcarea securitatii sistemelor sau retelelor IT, precum si autoritatilor care investigheaza fapte penale. Utilizatorii care incalca securitatea sistemelor sau retelelor pot fi trasi la raspundere prin procese civile sau penale. In cazurile mentionate mai sus DEVELBOX isi rezerva dreptul de a suspenda si/sau inchide contul clientului fara o notificare prealabila. Clientul recunoaste faptul ca serviciile furnizate de develbox.ro, precum si preturile si/sau costurile acestora ii sunt cunoscute. Deasemenea clientul este de acord ca develbox.ro poate schimba specificatiile si preturile serviciilor furnizate.
Comandarea serviciilor
Comandarea serviciilor si produselor develbox.ro se face fie online pe site-ul web www.develbox.ro, fie prin email la adresa contact@develbox.ro. Clientul se obliga sa furnizeze informatii corecte, complete si conforme cu realitatea. develbox.ro isi rezerva dreptul de a cere informatii suplimentare acolo unde este cazul. De asemenea, develbox.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele neplaceri cauzate de furnizarea unor informatii incorecte sau incomplete. Plata serviciilor
In momentul in care o comanda este introdusa in sistemul develbox.ro si contul client este activat, acestuia i se va emite o factura in format electronic, conform legislatiei fiscale in vigoare. Prin acceptarea prezentilor Termeni si Conditii clientul este de acord ca aceste facturi sa-i fie emise si trimise prin email, in format electronic. Toate serviciile si produsele develbox.ro se platesc in avans, pe baza facturii emise de catre sistemul develbox.ro. Termenul de plata pentru facturile emise este de maximum 5 zile lucratoare de la data emiterii acestora. Plata serviciilor si produselor poate fi efectuata prin Transfer Bancar in contul mentionat pe factura.
develbox.ro isi rezerva dreptul de a aplica penalizari de 0,3% pe zi din suma restanta in cazul depasirii termenului de 5 zile.
De asemenea, develbox.ro isi rezerva dreptul de a suspenda furnizarea serviciilor daca termenul de 5 zile este depasit.
Activarea si furnizarea serviciilor si produselor
Activarea si/sau furnizarea serviciilor/produselor oferite de catre develbox.ro se face doar dupa confirmarea platii.
Securitatea Retelei si Informatiile Gazduite
Centrul de Date al develbox.ro, prin natura serviciilor si produselor oferite, gazduieste informatii cu caracter confidential. De aceea securitatea retelei develbox.ro este prioritatea numarul unu. Orice tentativa asupra securitatii si integritatii retelei va fi semnalata organelor abilitate si se vor face toate demersurile legale pentru inceperea urmariri penale a celor care atenteaza la securitatea si integritatea retelei DEVELBOX. De asemenea, sunt interzise urmatoarele:
• gazduirea de material ilegal/nelicentiat de orice tip
• folosirea serviciilor si retelei develbox.ro in scopuri ilegale
• gazduirea de material pornografic, asa cum este prevazut de legile in vigoare
• folosirea informatiilor de pe site-ul web fara acordul scris al develbox.ro
• activitati de tip SPAM sau Mail Bomb
• activitati ce pot provoca daune directe sau indirecte retelei proprii sau altor retele
Nota Finala
Orice comportament neadecvat sau abuz catre angajatii/colaboratorii si consultantii develbox.ro sau orice actiune pe care develbox.ro o considera ofensatoare sau degradanta poate conduce la suspendarea contului clientului si inchiderea definitiva fara o notificare prealabila si fara rambursarea sumei platite pentru serviciul contractat. Toti clientii si utilizatorii serviciilor DEVELBOX, precum si vizitatorii site-ului web www.develbox.ro fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor furnizate de catre develbox.ro presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare. develbox.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, sunteti de acord cu incetarea serviciilor si produselor furnizate de catre develbox.ro. De asemenea recomandam tuturor clientilor si utilizatorii serviciilor furnizate de catre DEVELBOX, precum si vizitatorilor site-ului web www.develbox.ro sa consulte prezentul document cel putin o data pe luna pentru a fi la curent cu orice modificari survenite in acesta.