Ne focusăm exclusiv pe găzduirea de servere VPS la preţuri mici si performanţă maximă. Pentru profesionişti.

Fără contracte de semnat, fără taxe de instalare. Poţi să treci la alt VPS mai slab sau mai puternic. Tarifarea se face lunar, poţi să renunţi oricând la VPS.
Povestea

A trecut ceva vreme de când facem asta. Se pare că nevoia de servicii pentru această piaţă a profesioniştilor era mai mare decât se credea. Dar explozia de aplicaţii web, framework-uri pentru web şi software-ul open source au facut pe cei din branşă să caute soluţii. Destul de greu de găsit în pleiada de oferte de "găzduire 3 euro", căci era nevoie de ceva mai bun. Aşa că iată-ne: ne-am apucat de treabă ştiind de ce este nevoie si AM DESCHIS: develbox.ro

La develbox.ro aducem experienţa colocării de servere aproape de profesionişti, cei care dezvoltă aplicaţiile, le configurează, le folosesc să-şi facă treaba. Dacă eşti nou în branşă poate nu suntem alegerea potrivită pentru tine, dacă vrei "găzduire 3 euro", îţi recomandăm să te îndrepţi spre alt furnizor. Dar dacă ştii de ce ai nevoie ca să-ţi faci treaba şi vrei găzduire pentru aceasta atunci ai ajuns unde trebuie.

Echipa

Suntem cu toţii pasionaţi de ceea ce facem: fondatorii develbox.ro şi echipa din spate. Avem distribuţii preferate, limbaje preferate şi suntem îndragostiţi de anumite IDE-uri. Din fericire ne place cu adevărat ceea ce facem.

Clienţii

Nu ascultaţi ce spunem noi, ci clienţii.