Develbox beta program:

Stabilitatea si performanta VPS-urilor bazate pe XEN oferite develbox.ro sunt rezultatul programelor interne de dezvoltare/testare/evaluare a combinatiilor de hardware/platforma virtualizare in urma carora clientii beneficiaza de cele mai rapide VPS-uri (spun clientii).

Daca vrei sa testezi cum lucreaza un VPS, ce poti sa faci pe el, sa experimentezi cu php, perl, java, python, ruby, mysql, postgress - foloseste formularul de rezervare de mai jos si vei primi pe email detaliile de conectare pentru un vps gratuit. In functie de numarul de solicitari curente dureaza de la cateva ore pana la 1-2 zile.

Serverul pe care vei primi VPS-ul gratuit poate fi plasat in diferite locatii din Romania (Bucuresti, Iasi, Cluj) caci desfasuram si niste teste de fail-over si mutare a vps-urilor in aceste locatii din tara. Reamintim ca este vorba de VPS-uri gratuite beta de test, daca ai o problema spune-ne, scopul este sa identificam ce probleme pot sa apara cu ultimele tehnologii pentru a fi folosite stabil in productie in viitor.

    Important: pentru a solicita un VPS gratuit de evaluare pe serverele de productie cu Xeon, RAID6, banda garantata, metropolitan, trafic necontorizat contactati-ne.

Va multumim... si puteti spune si altora despre acest program.